חפש מתכונים:       
שלום אורח
19.04.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

קבב מזרחי אוטנטי

מאת: עולם השקשוקהבשר טחון31/10/20106422 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   עד חצי שעה
מתאים ל:   7 מנות
 
רכיבי המתכון:

1 קילו בשר בקר טחון.
200 גר' שומן אווז טחון/ מי שרוצה ניתן להחליף בשומן כבש.
2 בצלים גדולים קצוצים.
מלח, פלפל.
כפית שטוחה כמון.
כפית שטוחה פפריקה מתוקה.
כפית שטוחה פפריקה חריפה.
שמן זית לשימון הידיים בזמן הכנת הקציצות.
חצי כפית קארי.
צרור כוסברה קצוצה דק.



אופן ההכנה:

מערבבים את כל המרכיבים יחד לפני שיוצאים מהבית.
לוקחים איתנו רק שמן זית וקערה.

בזמן שהמנגל נדלק מורחים את הידיים בשמן זית ועושים קציצות קטנות מהבשר.

צולים על מנגל לדרגת מדיום, לא לשרוף.

בתאבון.

 

תגיות המתכון: קבב, קבב אוטנתי, קבב מזרחי


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

עולם השקשוקה
כי לאכול זה טוב!
שקשוקה

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת עולם השקשוקה

מאת: עולם השקשוקהמעורב ירושלמי31/10/1015958 צפיות
מתכון למעורב ירושלמי הכי טוב שהכנתי בחיי.אני אוהב להניח אותו על לאפה ולהגיש אותו עם בצל ירוק טרי מלמעלה.שיהיה לכולם בתאבון.

מאת: עולם השקשוקהפלפלים קלויים26/09/104718 צפיות
מתכון קל לשקשוקה העשויה כולה מפלפלים קלויים על האש פשוט תענוג

מאת: עולם השקשוקהרוסטביף08/09/105773 צפיות
לפרי הקיווי יש אנזים מיוחד העוזר לפרק חלבונים ולרכך את הבשר. כך הרוסטביף שלכם יוצא רך ועסיסי בניחוח בזיליקום קל פשוט ללקק את האצבעות

מאת: עולם השקשוקהכנפי עוף02/09/1013252 צפיות
מתכון לכנפיים כל כך טעימות עד שלא תוכלו להפסיק לאכול

מאת: עולם השקשוקהגבינות מותכות11/08/105252 צפיות
מתכון קל ומהיר להכנת בייגל טוסט מושלם.

מאת: עולם השקשוקהרוסטביף11/08/1010389 צפיות
מתכון לרוסטביף קלאסי עם חרדל דיז'ון ושום, תעוות בשרים אמיתית.

מאת: עולם השקשוקהברבוניה11/08/1012891 צפיות
מתכון קל ומהיר להכנה של ברבוניות מטוגנות בציפוי פריך עם רוטב חרדל.

מתכונים נוספים בנושא בשר טחון

מאת: אמיר רוזןבשר טחון03/06/126686 צפיות
מי לא אוהב סלרי??אחרי הצבעה רבת משתתפים, הוחלט לנסות להחליף את הפטרוזיליה מקציצות הבקר ב... סלרי. התוצאה,.. טעים טעים.

מאת: שף יעקב בשר טחון04/12/114710 צפיות
מנת קציצות בתיבול נקניקיות מרגז ברוטב שקשוקה חצילים מעדן ששווה לנסות

מאת: חגית נועםבשר טחון09/10/116643 צפיות
תפו"א-מקלפים תפו"א חוצים לשניים ומוציאים את הליבה.

מאת: ליז עוזיאלבשר טחון24/08/116196 צפיות
אין שישי בלי התחתיות הללו , מלוות באורז לבן

מאת: שף יעקב בשר טחון04/05/118159 צפיות
הנקניקיות הכי מפורסמות במטבח הארגנטינאי רק שעכשיו אפשר להכין גם בבית

מאת: שף יעקב בשר טחון04/05/116360 צפיות
נקניקיות מבושלות להכנה בבית לא תוספות של מלחים פוספטים ועוד דברים טובים כך כל בני המשפחה יכולים להינות ממוצר טבעי ובעיקר טעים

מאת: גילי פארבשר טחון07/04/116053 צפיות
מתכון לבולונז מעולה!

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported