1. חממו שמן במחבת וטגנו את הבצל עד הזהבה.
2. טחנו את הסלמון במעבד מזון רק עד קבלת תערובת חלקה ולא מעבר. הוסיפו את הבצל המטוגן, את הביצים, הקמח, סוכר, מלח ופלפל.
3. כעת הכינו ציר דגים: הביאו לרתיחה מים בסיר גדול עם ראשי הדגים, גזרים, עלה דפנה, הסלרי, מלח ופלפל שחור. לאחר הרתיחה, הוסיפו את תפוחי האדמה ובשלו עד התרככותם.
4. הוסיפו למרק את היין הלבן והביאו שנית לרתיחה.
5. צרו קציצות שטוחות מהתערובת, הניחו על פרוסות תפוחי האדמה, כסו את הסיר ובשלו על אש נמוכה כ- 40 דקות. הגישו עם עיגולי גזר על כל קציצת דג.